Тук има 447 892 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Дава под нем  Къща, град Варна, м-т Горна Трака • 4 200 EUR • ID 12232614 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Дава под нем Къща град Варна, м-т Горна ТракаID: 12232614

Виж на картата
4 200 EUR
12.35 EUR / кв.м
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
  • Квадратура
  • 340 m2
  • Етаж
  • Особености
  • Обзаведен / С гараж / С паркомясто / Лукс / СОТ / Климатик / Окабеляване / Интернет връзка / Почистване, 12232614
Допълнителна информация:
Уважаеми клиенти,

Имаме удоволствието да ви предложим уникална по рода си къща в местност Траката. Къщата е изпълнена по дизайнерски проект и се отличава с изключително качествено обзавеждане и оборудване, което би задоволило изискванията и на най-взискателните наематели.

Къщата се състои от три нива, като жилищната площ е разпределена на първо и второ ниво, а в сутерена се помещават сервизните помещения и гараж за два автомобила.
На първо ниво са разположени входно антре, вестибюл, светъл и просторен дневен тракт, умело разпределен на кътове - всекидневна с камина и мека мебел, трапезария, голям изцяло оборудван кухненски бокс. На това ниво са разположени спалня, баня и тоалет. От всекидневната има излаз на слънчева тераса. За любителите на киното е предвидена възможност за проектиране на филми на широк екран.

На второ ниво са разположени стая за гости, голям дрешник, две детски стаи и две бани с тоалетни.

При обзавеждането на къщата е помислено за всичко - всеки малък детайл е изпълнен с дизайнерски подход и изключителна прецизност, използвани са основно естествени материали от най-висок клас като топола, дъб, естествен камък и др. Къщата е газифицирана, а също така разполага и със соларни панели на покрива.

За неповторимото усещане в този дом допринасят и множество картини, декоративни елементи и живи растения, в това число и прекрасен палудариум на второ ниво.
В двора на къщата има голямо изцяло оборудвано барбекю с маса за 12 човека, което може да се използва целогодишно. На разположение има и външно джакузи тоалетна. В двора има изграден кладенец, който задоволява изцяло нуждите за вода.

В наемната цена влиза почистване на къщата, поддръжка на градината, както и специализирана грижа за растенията в къщата.

Локацията на къщата е изключително удобна, като в близост има автобусна спирка, магазин от голяма хранителна верига, а центърът на града е на 10 минути път с автомобил. Бързо и лесно може да се стигне и до Св. Св. Константин и Елена, Ботаническата градина както и много други места за отдих и забавление.

При избор на имот винаги може да разчитате на безплатна консултация от специалистите от РОНЕВА ООД. Предлагаме също така и съдействие за отпускане на банков кредит и помощ при сключване на сделки и подготвяне на нужната документация.

ОФЕРТА 80103
www.roneva.bg
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 13:10 на 18 януари, 2024 год. Обявата е посетена 53 пъти
Брокер:
Мая Дьоч

Личен телефон: 0893658118

Още оферти от Мая Дьоч:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция РОНЕВА
РОНЕВА
град Варна, ул. Железни врата 37А

Офис телефони: 0888658118
Телефон: 0893658118

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: